HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Hogyan kell nemzetközi offshore bankszámlát nyitni?

2012.04.19. 07:00 külföldi bankszámla

 


Egyre többen nyitnak külföldi bankszámlát. Vannak, akik külföldi munkavállaláshoz, tanuláshoz, vannak akik adót optimalizálnak és olyan ügyfelek is, akik vagyonukat védik.

Először is ki kell választani, hogy hol érdemes megnyitni a nemzetközi offshore bankszámlát. Ez mindig attól függ, hogy mi a cél a számlanyitással. Egyszerűbb rögtön tanácsot kérni alacsony adózású számlanyitás ügyében szakértőinktől, de a kulfoldibankszamla.info oldalon részletes információt lehet találni az összes számlanyitásra javasolt ország lehetőségeiről, legyenek azok offshore vagy alacsony adózású területek, vagy magas adózású “adópoklok“.

 

A kulfoldibankszamla.info honlapon egyaránt lehet információkat találni magán és céges/vállalati/társasági bankszámlanyitásról. Csak a személyes körülményektől függ, hogy milyen számlát érdemes nyitni. Vannak olyan esetek, amikor egy magán nemzetközi bankszámla is tökéletesen megfelel a célnak. A legtöbbször azonban eleve cég számára keresnek megfelelő bankolási lehetőséget az ügyfelek, vagy céget is akarnak alapítani. Ehhez megint nagyon fontos a szakértői segítség, rengeteg pénzt és időt lehet megspórolni szó szerint.

Ha eldöntötte, hogy mit akar vagy éppen ellenkezőleg, hozzáértő tanácsra van szüksége, akkor érintkezésbe léphet velünk telefonon vagy emailen.
Minden alacsony adózású területről és offshore adóparadicsomról rendelkezünk információval.

Legyen szó európai területről (AusztriaSvájcGibraltárSzlovákiaAngliaNémetországMan-szigetJerseyGuernsey,Andorra, stb) vagy Európán kívüli területről (USAKajmán-szigetekBelizeSzingapúrHongkongSeychelles-szigetek,Panama, stb), a kulfoldibankszamla.info naprakész információkkal rendelkezik.

Munkatársaink gazdasági és jogi tanácsadásra, adótanácsadásra és cégalapításra szakosodtak.

Kapcsolódó cikkek:

Külföldi vagy offshore bankszámlát érdemes nyitni?

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Miért nyitnak a hölgyek külföldi bankszámlát?

A világ 50 legbiztonságosabb bankja

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai – Magán (privát) offshore bankszámla

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai – Offshore üzleti bankszámla

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai – A multi-valuta offshore bankszámla

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai – Prémium vagy egyszerű számla?

Külföldi (offshore) bankszámlák típusai – Nemzetközi bankszámlák

Hol érdemes külföldi bankszámlát nyitni?

Svájci bankszámlanyitás otthonról vagy online

Svájci bankszámlanyitás menete

Svájci bankszámlanyitás

Miért költöznek a külföldi cégek Svájcba?

Mennyire biztonságos vagy diszkrét egy svájci bank?

 

Szólj hozzá!

Címkék: külföldi bankszámla bankszámlanyitás külföldön svájci bankszámlanyitás offshore bankszámla offshore bankszámlanyitás külföldi bankszámlanyitás nemzetközi számlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr174460304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása