HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Osztrák bankok - a Raiffeisen Ausztriában

2011.11.14. 16:26 külföldi bankszámla


raiffeisen-bank-ausztriaA Raiffeisen Bankcsoport Ausztria legnagyobb pénzintézete, majdnem minden második osztrák az ügyfelük.

A Raiffeisen Bankengruppe Österreich 535 független Raiffeisen szövetkezeti bankból és 1689 fiókból áll. Ausztria legsűrűbb banki hálózatát 8 operatív központ segítségével irányítja a Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB).

Mint osztrák szövetkezeti banknak,  a Raiffeisen csoportnak több mint 1.7 millió osztrák tagja és egyben tulajdonosa is van.
Az összes osztrák több mint negyven százaléka ügyfele valamelyik Raiffeisen fióknak.

 

A Raiffeisen univerzális osztrák banki csoport teljes körű pénzügyi ügyintézést kínál az ügyfeleinek. A háromszintű szövetkezeti formának és a specializálódott leány és társult vállalkozásoknak köszönhetően az osztrák Raiffeisen Bank minden ügyfélcsoport egyéni igényeit is ki tudja elégíteni és “egy tető alatt” megoldani.

Az RZB az osztrák Raiffeisen banki csoport csúcsintézménye és a Raiffeisen Bank International (RBI) anyavállalata.

Az RBI Ausztriában a kereskedelmi és befektetési üzletágakra specializálódott, Ausztria ezer legnagyobb cége közé tartozik a vállalati pénzügyek felelőseként és egyben az ország egyik legnagyobb exportfinanszírozója is.

A banki biztosítási és befektetési alap üzletággal több intézmény is foglalkozik az osztrák Raiffeisen banki csoporton belül, mint a Raiffeisen Capital Management, a Raiffeisen-Versicherung, a Raiffeisen-Leasing vagy a Raiffeisen Bausparkasse.

Kapcsolódó cikkek:

Bankszámlanyitás Ausztriában: ingyenes folyószámla a Spardatól

Néhány jó tanács ausztriai folyószámlanyitáshoz

“Ingyenes” osztrák folyószámla vezetési lehetőségek

Az osztrák bankok felkészültek a válságra

Hogyan nyisson bankszámlát Ausztriában?

Osztrák bankok

Társulási háttérinformációk osztrák bankszámlanyitáshoz

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Szólj hozzá!

Címkék: bankszámlanyitás ausztriában osztrák bankszámlanyitás osztrák bankok osztrák céges bankszámlanyitás osztrák bankszámla osztrák bank ausztria bank ausztria bankok ausztria bankszámlanyitás ausztriai bankszámlanyitás osztrák banktitok ausztia bank osztrák ingyenes folyószámlanyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr643382367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása