HTML

Külföldi bankszámla

Külföldi bankolás és üzlet

Ha valaki külföldön akar vállalkozni, dolgozni, lakni vagy nyugdíjba vonulni, akkor mindenképpen szüksége van bankszámlára és a számla megnyitásához, kezeléséhez kellő tudásra. Ezt a tudást, rengeteg érdekes és kamatoztatható információt szeretnénk megosztani veletek, legyen szó a világ bármely országáról is.

Svájci cégalapítás

Friss topikok

Linkblog

Bankszámlanyitás Ausztriában: ingyenes folyószámla a Spardatól

2011.11.14. 16:20 külföldi bankszámla


sparda-bank-ingyenes-folyoszamla2Nem kétséges, hogy önálló folyószámlára szükség van és nem csak a gazdasági életben. Az átutalások, lízingdíjak fizetése vagy a vásárlás mind olyan tevékenységek, amelyek bankszámla nélkül ma már szinte elképzelhetetlenek. Ha a megszokott bank számlavezetési díjat számít fel a folyószámlára az ellen nem lehet sok mindent tenni, inkább érdemes átgondolni a pénzügyi stratégiát.

Az osztrák banki ügyfelek nagyon hűségesek számlavezető pénzintézetükhöz, azonban az ingyenes számlavezetési lehetőségek miatt egyre többen váltanak. Osztrák sajtóértesülések szerint sokan a Sparda-Bankot választják, amely ingyenes számlavezetési lehetőséget kínál a magánügyfelek részére.

 

Fontos tudni, hogy az osztrák  Sparda-Bank elsősorban lakossági pénzintézet. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy főleg nyugdíjasok és önálló vállalkozást nem végző szakemberek tudják igénybe venni a Sparda ingyenes szolgáltatását.

Szóval az osztrák Sparda Banknál a folyószámla vezetés (legyen nyugdíjszámláról vagy fizetési számláról szó) teljesen ingyenes.
A szövetkezeti bank nem számít fel számlavezetési díjat, de ingyenes az átutalás, a pénzfelvétel, az online bankolás és a telefonos bankolás is. A pénzintézet közleménye szerint, aki nem akar feleslegesen pénzt kiadni, annak érdemes váltania.

Félreértések elkerülése végett, a kulfoldibankszamla.info cikkeiben nem pénzért reklámoz egyes ausztriai banki szolgáltatásokat, hanem a fokozott érdeklődés miatt szívesen mutatunk be érdekes megoldásokat.

Kapcsolódó cikkek:

Néhány jó tanács ausztriai folyószámlanyitáshoz

“Ingyenes” osztrák folyószámla vezetési lehetőségek

Az osztrák bankok felkészültek a válságra

Hogyan nyisson bankszámlát Ausztriában?

Osztrák bankok

Társulási háttérinformációk osztrák bankszámlanyitáshoz

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Szólj hozzá!

Címkék: osztrák bankszámlanyitás bankok ausztriában ausztria bank ausztria bankok ausztria bankszámlanyitás ausztriai bankszámlanyitás ausztia bank

A bejegyzés trackback címe:

https://kulfoldibankszamlanyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr873382350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása